NOWOCZENY OBIEKT PRZYSTOSOWANY POD GASTRONOMIĘ

Budynek został w pełni przystosowany pod szeroko pojętą gastronomię. Posiadamy profesjonalnie wyposażoną kuchnię wraz z przyległą halą operacyjną, 2 magazyny połączone z halą przyjęć, pomieszczenia chłodnicze na warzywa i owoce oraz na produkty gotowe, wydzielone strefy do obróbki mięs oraz innych półproduktów, jak również pełne zaplecze socjalne.

PROFESJONALNA KUCHNIA
PROFESJONALNA KUCHNIA
Zaprojektowana z myślą o masowej produkcji najwyższej jakości.
SPECJALISTYCZNY SPRZĘT
SPECJALISTYCZNY SPRZĘT
Piece konwekcyjno-parowe, kotły warzelne oraz patelnie gastronomiczne renomowanych marek.
HALA OPERACYJNA
HALA OPERACYJNA
Przygotowana pod kątem pakowania żywności w atmosferze ochronnej.

JAKOŚĆ I BEZPIECZEŃSTWO

Dokładamy wszelkich starań, aby wszystkie nasze produkty były nie tylko smaczne i świeże, ale również bezpieczne dla zdrowia.
Za sprawą opracowanych i wdrożonych procedur, zapewniających wysoki standard produkcji oraz higieny, udało nam się uzyskać
Certyfikat Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności HACCP,
co potwierdza nasze zaangażowanie w dążeniu do perfekcji oraz najwyższej jakości.

PROFESJONALIZM

  • Obiekt w pełni odebrany przez Sanepid – nr odbioru HŻN.4400.1.44.21,

  • Pozyskiwanie energii wyłącznie z ekologicznych źródeł

  • Produkcja zgodna z założeniami GMP i GHP oraz HACCP,

  • Wyposażenie w pełni przystosowane do kontaktu z żywnością,

  • Produkty wyłącznie od sprawdzonych i certyfikowanych dostawców