NOWOCZENY OBIEKT PRZYSTOSOWANY POD GASTRONOMIĘ

Budynek został w pełni przystosowany pod szeroko pojętą gastronomię. Posiadamy profesjonalnie wyposażoną kuchnię wraz z przyległą halą operacyjną, 2 magazyny połączone z halą przyjęć, pomieszczenia chłodnicze na warzywa i owoce oraz na produkty gotowe, wydzielone strefy do obróbki mięs oraz innych półproduktów, jak również pełne zaplecze socjalne.

PROFESJONALNA KUCHNIA
PROFESJONALNA KUCHNIA
Zaprojektowana z myślą o masowej produkcji dań i przekąsek.
SPECJALISTYCZNY SPRZĘT
SPECJALISTYCZNY SPRZĘT
Piece konwekcyjno-parowe, lodówki gastronomiczne, kotły warzelne oraz taborety i płyty gazowe.
HALA OPERACYJNA
HALA OPERACYJNA
Przygotowana pod kątem pakowania żywności w atmosferze ochronnej.

GWARANCJA JAKOŚCI

  • Obiekt w pełni odebrany przez Sanepid – nr odbioru HŻN.4400.1.44.21,

  • Produkcja zgodna z założeniami GMP i GHP oraz HACCP,

  • Unikatowy system zarządzania bezpieczeństwem produkcji,

  • Wyposażenie w pełni przystosowane do kontaktu z żywnością,

  • Przestrzegamy wszelkich wytycznych i rekomendacji związanych z pandemią COVID-19.