NOWOCZENY OBIEKT PRZYSTOSOWANY POD GASTRONOMIĘ
Budynek został w pełni przystosowany pod szeroko pojętą gastronomię. Posiadamy profesjonalnie wyposażoną kuchnię wraz z przyległą halą operacyjną, 2 magazyny połączone z halą przyjęć, pomieszczenia chłodnicze na warzywa i owoce oraz na produkty gotowe, wydzielone strefy do obróbki mięs oraz innych półproduktów, jak również pełne zaplecze socjalne.
JAKOŚĆ I BEZPIECZEŃSTWO
Dokładamy wszelkich starań, aby wszystkie nasze produkty były nie tylko smaczne i świeże, ale również bezpieczne dla zdrowia.
Za sprawą opracowanych i wdrożonych procedur, zapewniających wysoki standard produkcji oraz higieny, udało nam się uzyskać
Certyfikat Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności HACCP,
co potwierdza nasze zaangażowanie w dążeniu do perfekcji oraz najwyższej jakości.
PROFESJONALIZM
Obiekt w pełni odebrany przez Sanepid – nr odbioru HŻN.4400.1.44.21,
Pozyskiwanie energii wyłącznie z ekologicznych źródeł
Produkcja zgodna z założeniami GMP i GHP oraz HACCP,
Wyposażenie w pełni przystosowane do kontaktu z żywnością,
Produkty wyłącznie od sprawdzonych i certyfikowanych dostawców